17 Temmuz 2010 Cumartesi

DOĞUM GÜNÜ BEBESİ TALHA!!!

Evet arkadaşlar Talha'nın 5. doğum gününü de atlattık... Darısı diğerlerine...

.
.
Bu sene doğum gününü biraz kapsamlı yapmak istedik. Bulunduğumuz sitede oldukça arkadaşı var Talha'nın. Hepsi olsun istedik bu mutlu günümüzde.

.
.
.
.

Talha baya eğlendi arkadaşlarıyla. Benim pek haberim olmadı tabi koşturmaktan... Böyle toplantılarda ev sahibi hiç bişi anlayamıyo ki anacım...
.Bir bakmışım mekanı süslüyorum, bir bakmışım bitmiş... Arası kayıp... Neyse ki şarjın izin verdiği süre zarfında birkaç foto var da bakıp aaaa bölemiymiş diyebiliyoruz. (pilimiz en güzel zamanda bitti tabiki tahmini zor değil dimi :)))))
.

.

Gelelim fotolara...
.
.














Uyanık Talha doğum gününde gelen hediyeleri görünce bir sonraki gün de doğum günü olduğunu söylemeye başladı...
Anne benim yarın da doğum günüm olsun tamam mı??? deyip durdu. Ama malesef yutan olmadı...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Nice brief and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thank you on your information.

Unknown dedi ki...

Sevgili Talha'nın annesi merhaba,

Talha ile yaşadıklarınızı bloğunuzda paylaşıyor olmanız pek çok anne için yol gösterici. Ben de size bebeğinizin banyosu için faydalı bilgileri bulabileceğiniz bir site önermek istiyorum. www.ilkbanyokeyfi.com adresinde, bebeğinize banyo yaptırırken nelere dikkat etmeniz gerektiğinden, doğru su sıcaklık ayarına, bebekler için banyonun öneminden, banyo için gerekli malzemelere kadar bir çok önemli bilgiyi bulabilirsiniz.

Ayrıca siteyi ziyaret ettiğinizde bebeğinizin ilk banyo keyfi resimlerini yükleyip diğer katılımcılar ile paylaşabiliyorsunuz ve GROHE termostatik batarya almak için de hemen %15 indirim çeki alabiliyorsunuz. Bebeğinizi sağlık ve mutlulukla büyütmeniz dileği ile…

Sevgiler…

gül dedi ki...

Yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun Talhacım

Related Posts with Thumbnails