11 Eylül 2007 Salı

Doğum günü yazısına ek!

Doğum günümü tebrik eden arkadaşlara çok teşekkür ederim. Esasında bir pastam bile yok yazmıştım bir önceki postta ancak işyerinden arkadaşlarım bana sürpriz bir doğum günü partisi ayarlamışlar. İş çıkışı eve gittiğimde kapının çalınmasıyla ilk şoku yaşadım.
Arkadaşlar elleri kolları dolu dolu gelmişlerdi. Tam bir sürpriz yapmışlardı bana. Buradan tekrar teşekkür ederim kendilerine. (Nurlan, Fatma, Zeynep, Özlem, Şehriban, Zahide ve de bizim gelin Nur) Bu arada organizasyondan eşimin de haberi varmış. Ben ona sitem dolu söylenirken o arkamdan kıs kıs gülüyormuş.
Ama o gün en büyük sürprizini anneannem yaptı bana. Arkadaşlarımın gelmesinden 10 dakika sonra annemden haber geldi. (Anneannem son 5 yıldır rahatsızdı. Son iki senedir de hemen hemen yatalak vaziyetteydi.) Anneannem ağırlaştığı için beni çağırdılar ve o akşam anneannem vefat etti. Rabbim rahmet eylesin. Şu an kendimi toparlamaya çalışıyorum. (Geçtiğimiz günlerin tek tesellisi oğlumla vakit geçirmem oldu.)
Tekrar tebrikleriniz ve düşünceniz için teşekkür ederim.

8 yorum:

AYSUN dedi ki...

Başın sağolsun Emineciim:( Mekanı cennet olsun inşallah... Gülmekle ağlamak kardeş değil mi?:(

Talha ile Eymen'in annesi dedi ki...

sağol aysun. evet haklısın :(

Mısır Patlağı :) dedi ki...

Eminecim doğum günün Kutlu olsun gecikmeli de olsa :) Gülüyorum Çünkü senin doğumundan Çok Kızımın ne zaman doğucağıyla İlgileniyorum bu aralar : ) İyiki doğğdun İyki varsın ...

Talha ile Eymen'in annesi dedi ki...

ayol senin kızındaki naz kimsede yok patlakcım. ama ben dedim sana koyma o ismi diye :D neyse hayırlısıyla kucağına al da gelip sevelim şu minişi...

Kuaybe dedi ki...

Başın sağolsun canım.. Rabbime kavuşmuş annaneciğin, ebedi beraberliğiniz güzel olsun inşaallah..

Talha ile Eymen'in annesi dedi ki...

teşekkürler kuaybe.. inşaallah.

Hafsa dedi ki...

başınsağolsun arkadaşım.. 'ölüm güzel şey, budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasaydı ölür müydü paygamber..' (N. Fazıl) böyle deniyor ama anneanne kıymetlidir.. allah rahmet eylesin..

Talha ile Eymen'in annesi dedi ki...

çok sağol hafsacım.

Related Posts with Thumbnails